Kostumegalleri

NYHEDER FRA 7-KANTEN

Nu begynder Ungdomsholdet i 7-kanten

Ungdomshold 400Er du vild med at spille teater, synge og danse. Så er Ungdomsholdet i 7-kanten garanteret lige noget for dig, du kan være med fra 8 klasse og opefter. Hos os kan du udvikle dig på de skrå brædder og være en del af et kreativt teater miljø. Ungdomsholdet begynder i uge 40 i 7-kanten i Janderup, Vesterled 52, der øves og udvikles teater fra kl. 18.30-21.00 i store eller lille sal.

Rikke Schlüter er instruktør, og sammen med Rikke vælger I selv, hvilken forestilling, der skal øves på og opføres sidst i januar 2018. Rikke er lærer på Sct. Jacobi skolen til daglig, og er vild med samspillet og energien i og med unge mennesker. Rikke er på tredje år instruktør på Storehold i 7-kanten, hun har instrueret juleforestillingen sidste år, og har selv været med i mange stykker i 7-kanten, Varde Sommerspil og på andre lokale teatre. Lige nu er hun også aktiv i improvisations- og i Underholdningsgruppen i 7-kanten. Rikke glæder sig til at se jer. Skriv og tilmeld jer på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Det koster kun et foreningskontingent at være med. Vi øver mandage kl. 18.30-21 - og tag endelig veninden eller vennen med.

Medlemskontingent

MEDLEMSSKAB MEDINDFLYDELSE OG MEDANSVAR I 7-KANTEN

Du kan nu forny dit medlemskab (eller blive nyt medlem) i 7-kanten, ved at trykke på dette link

Læs mere om medlemskab - klik her

Sponsorer

Guldsponsorer:
Sølvsponsorer
Bronze sponsorer:
Sponsorerne skifter - besøg en sponsor - tryk på logoet.

Se alle vore sponsorer -
klik her

Kostumeudlejning

Mangler du et kostume til en temafest, så læs meget mere her

KostumeForside

Nyhedsmail

Du vil efter tilmeldingen, modtage en mail du skal bekræfte, for at være endeligt tilmeldt vores nyhedsmail.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsmail.


facebook_page_plugin